Konsultasjon (GRATIS)
15 minutter

Som ny kunde hos meg lønner det seg alltid å sette opp en konsultasjonstime før behandling. Da har vi mulighet til å snakke om dine ønsker og forventninger, samt at jeg kan fortelle litt om de ulike behandlingene og gi deg tips og råd.

Ønsker du behandling samme dag som konsultasjon, men er usikker på hva som passer for deg, kan du velge en behandling i menyen så ser vi på om dette er en riktig behandling for deg, eller velger noe annet. Du kan også kontakte meg på mail eller melding hvis du er usikker eller har spørsmål ang timebestilling.

 

Etterkontroll (GRATIS)
20 minutter

Det vil som regel bli foretatt en etterkontoll av kunder ca 14 dager etter Botox og fillerbehandlinger.

 

BOTOX BEHANDLINGER

Botox brukes i hovedsak til å behandle dynamiske linjer og rynker i ansiktet. Botox får musklene i det område den injiseres i til å slappe av, slik at linjene som oppstår når du beveger muskelen blir borte eller svakere.
Vanlige områder er "sinnarynken", pannelinjer, linjer rundt øynene og oppå nesen. Andre steder Botox er effektivt er i kjevemusklatur for de som sliter med spenninger og tanngnissing, og linjer på overleppen.

 

FILLER BEHANDLINGER

Filler inneholder hyaluronsyre, som også er en naturlig fuktbinder vi har i kroppen fra før. Med alderen mister mange spenst og volum i ansiktet, noe man ved hjelp av filler kan gjenskape siden filler er med på å gi volum og fylde.
Ofte brukes filler for å glatte ut linjer og rynker, gjenskape volum i kinn og fylle lepper, men filler kan også brukes til å forme og skulpturere blant annet kinnben, hake, nese og kjevelinjen.
Beskrivelse av behandlingene med filler står under hvert produkt. Skulle du likevell være usikker på om du har valgt riktig behandling kan du være trygg på at det alltid vil være satt av tid til en konsultasjon i forkant av hver behandling der vi går igjennom dine ønsker og behov.
Andre sppørsmål som gjelder behandlingene kan sendes på mail, sms eller facebook.


AQUA GOLD BEHANDLING

En helt unik cocktail av beautybooster filler, botox og mesoterapi mix, som sluses ned i huden via svært tynne gullbelagte (24k) nåler.

Behandlingen varer opptil 3 måneder og tilfører huden store mengder fuktighet og næring. Botox virker i denne behandlingen på å dempe talgproduksjonen, krympe porer, dempe inflammasjoner i huden og behandle overaktive svette kjertler.

Beauty booster er kjent for å plumpe opp huden ved å tilføre hyaluronsyre , aminosyrer og andre næringsstoffer. Beauty booster bidra også til klarere skinnende hud gjennom lysreflekterende ingredienser.

Mesoterapi tilfører også unike vitamin komplekser som jobber i huden over tid, hvor den bidrar til å reparerer celler og sørger for å opprettholde en frisk hudhelse.


MESOTERAPI BEHANDLINGER

Mesoterapi er en målrettet anti-age behandling med potente næringskomplekser som styrker hudens naturlige evne til å regenerere seg.
Næringskompleksene, bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, vekstfaktorer, mineraler og antioksidanter, injiseres direkte inn i hudens dypere lag hvor de stimulerer celler og prosesser.
Slik kan man effektivt behandle tap av elastisitet, rynker, ujevn hudtone, solskader, akne-arr, strekkmerker med mer. Behandlingen vil forbedre hudens generelle tilstand, gjøre den fastere og gi huden styrke og glød.

Mesoterapi kan kombineres med andre behandlinger som kjemisk peeling og dermapen. Be om pristilbud.

 

MICRONEEDLING

Medisinsk Dermapen lager små mikroskopiske kanaler i huden. Dette skaper en reaksjon som utløser ulike mekanismer i huden som fører til hudfornyelse. Denne behandlingen er svært effektiv, og man kan forvente fastere hud med jevnere og friske hudtone.

Velg gjerne Led- lysbehandling i tillegg til denne behandlingen for optimalt resultat.


LM SIGNATURBEHANDLINGER

Mine SIGNATURBEHANDLINGER er nøye sammensatte behandlinger som gir deg alt det huden din trenger. Behandlingene kombinerer både KJEMISK PEELING, MESOTERAPI,DERMAPEN og LEDLYS i samme behandling, og i noen tilfeller Botox (mot pristillegg) 

Jeg anbefaler at man står på ett medisinsk kremprogram når man er under behandling for å oppnå ett optimal resultat.

SIGNATURBEHANDLINGENE er helt unike, gir fantastiske resultater og er sammensatt på en slik måte at den kan individualiseres til hver enkelt kunde.

Kundene bør påberegne en kur på minst 5-8 behandlinger i klinikk med 4-8 ukers mellomrom.

 

KJEMISKE PEELINGER

En kjemisk peel løser opp bindingene som holder hudcellene sammen, og bidrar til at de “gamle” hudcellene flasser raskere av. Dette stimulerer keratinocyttene til å produsere friske nye hudceller som vil sørge for svært mange fordeler for huden. Dette er en svært populær behandling som virkelig gir resultater. Er du i tvil om hvilken behandling du trenger, så sett deg opp på ENVIRON ANTI AGE. Behnaldingen vil uansett tilpasses din hud.

 

SKLEROSERING/FJERNING AV SMÅ BLODKAR PÅ BEN

Har du mange små tynne blodkar som plager deg på ankel, legge og lår? Da er dette behandlingen for deg. Ved hjelp av en svært tynn nål injiseres ett virkestoff i de små tynne blodkarene slik at bodkarene løses opp og forsvinner. Behandlingen er nærmest smertefri.

 

PLASMAPEN (inkl bedøvelse og etterbehandlings kit)

Plasma teknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.
Plasma teknologi tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid.

Plasma teknologi leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår.

Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å operere på områder med tynnere hud som øyelokk(øvre og nedre) og hals.

Oppstramming av huden langs kjeveline, og linjer/rynker rundt munnen, overleppe.
Strekkmerker, arr, keloider, vorter, utvekster, pigment og tatoveringer.

Det gis 30 % avslag ved oppfølgingsbehandlinger.

 

PIGMENT BEHANDLING / PIGMENT PROGRAM

Svært effektiv og omfattende behandling for hyperpigmentering og melassma. Me Line kan utføres både på lyse og mørke hudtyper. Behandlingen innebærer 2 behandlinger i klinikk og nødvendige hjemmeprodukter. Samt en vedlikeholdsbehandling etter 6-8 mnd.


LEDLYS TERAPI

Nær-infrarødt lys har vist seg å øke immunforsvaret. Mange studier hvor led lys terapi har blitt brukt viser det effekt ved lokale behandlinger av sår. Led lysterapi øker blodtilførselen til området ved å stimulere dannelsen av nye blodkar og reparasjon av skadede celler. I klinikken brukes ulike bølgelengder for å behandle:
Akne
Rosacea
Sensitiv hud
Herpes
Reparere skadede celler
Bedre immunforsvaret
LED lysterapi tilbys i noen behandlinger, men kan også tilleggsbestilles til alle typer behandlinger.

 

PRP

PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, og kalles også for Dracula-therapy. Fellesnevneren er at dette er en stamcelle-behandling med dine egne vekstfaktorer.

Dette er behandlingen som mange av Hollywoods stjerner nå benytter for å beholde ungdommens glans. Hollywoodkjendis Angelina Jolie og Kim Kardashia er blant de som er store tilhengere av denne behandlingen!

Behandlingen brukes også mye innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin i tillegg til det estetiske. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker.

Hva kan behandlingen gjøre for deg:

Redusere linjer og rynker.
Jevnere hudfarge.
Redusere porer.
Redusere arr.
Regenerer huden.
Får sår til å gro.
Stimulerer benvekst.
Forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake.
Reduserer strekkmerker.
Solskader i hud.
Poser under øyne.